KonopKo nahrbtnik KLASIK MINI

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kos
Cena: 28,00 €
Pregled košarice

KonopKo nahrbtnik KLASIK MINI je narejen iz trpežnega 100% konopljinega blaga JEANS ter konopljine vrvi ter je nekoliko manjši od večjega brata KLASIK. Nahrbtnik odlikuje kakovost, naraven material, nosljivost ter "prijaznost do okolja".

Izdelan je v Sloveniji z mislijo na bodoče generacije!

Nahrbtnik je velikosti cca. 30x20 cm in je okrašen s konopljinimi listi. Ob naročilu pod opombo sporočite željeno barvo motiva!

Konoplja ima v naravi najdaljše vlakno. To pomeni daljšo obstojnost v primerjavi z drugimi naravnimi in krajšimi vlakni. Obstojnost konopljinih vlaken je 3-krat večja kot pri bombažu. Konoplja je naravno odporna proti plesnobi in UV svetlobi, njeno blago pa postaja mehkejše z uporabo in vsakim pranjem.

100% konopljino blago, material JEANS (800g).

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje, povezovanje podeželja z urbanimi središči in urejanje zakonodajnih okvirjev na področju konoplje. Našo ekološko proizvodnjo in prodajo kontrolira SI-EKO-001.