KonopKo puščica / torbica RETRO, unikatno blago

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kos
Cena: 18,90 €
Pregled košarice

Posebna serija RETRO izdelkov z vintage izgledom.

Vsestransko uporabna torbica, ki se lahko uporablja kot peresnica, kozmetična torbica, puščica ali tobačnica. Narejena je iz unikatnega, starega konopljinega blaga, ki so ga pred 60 in več leti stkale naše babice na območju Bele krajine in Podravine.

100% konopljino blago je ročno tkano, zato so vzorci različni, struktura blaga pa neenaka, a zelo čvrsta in pristna.

Ročno delo, vsaka torbica je nekoliko drugačna in unikatna, popolno nasprotje industrijskim izdelkom.

Dimenzije torbice so približno 22 x 11 cm, dodana je zadrga za enostavno zapiranje in konopljin trak za lažje nošenje. Unikaten potisk: konopljin list v zeleni barvi.

Posebno vzdrževanje ni potrebno, priporočamo pranje pri 30° Celzija.

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje, povezovanje podeželja z urbanimi središči in urejanje zakonodajnih okvirjev na področju konoplje. Našo ekološko proizvodnjo in prodajo kontrolira SI-EKO-001.