Paket KonopKo CLASIC 2

Zaloga: Da
Poreklo: Slovenija
Enota mere:     kos
Cena: 7,89 €
Pregled košarice

Darilni paket najbolj uporabnih izdelkov iz konoplje s 100% slovenskim poreklom, premium kvalitete.

Vsebina paketa:

Darilna embalaža - bela papirna vrečka.

Zeliščni čaj iz industrijske konoplje (Cannabis Sativa L) je pridobljen z ročnim obiranjem vrhov, sušenih v zračnem in temnem prostoru. Čaj ima žlahten vonj, je prijetnega okusa, pomirjujoč in blag. Konopljin čaj je odličen antioksidant, odpravlja prebavne motnje, ledvične težave, zmanjšuje telesno težo, zavira rast rakavih celic, odvaja strupe iz telesa, ščiti imunski sistem in deluje protistresno.

Neoluščena konopljina semena so vir antioksidantov, proteinov oz. beljakovin in mineralov, ki imajo idealno razmerje maščobnih kislin Omega-3, Omega-6 in Omega-9 in so edinstvena.

Rok dobave je do 5 delovnih dni. Pri nakupu nad 30 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna. Z nakupom vsakega od izdelkov poleg slovenskih pridelovalcev podpirate tudi delovanje zadruge KonopKo, katere glavno poslanstvo ni ustvarjanje dobička, temveč razvoj pridelave in predelave konoplje v različne družbeno koristne namene, podpora pridelovalcem in predelovalcem konoplje, pravična trgovina s konopljo in produkti iz konoplje, povezovanje podeželja z urbanimi središči in urejanje zakonodajnih okvirjev na področju konoplje. Našo ekološko proizvodnjo in prodajo kontrolira SI-EKO-001.

Morda vas zanimajo tudi: