Najava dogodkov marec 2015

V mesecu marcu bomo Konopkoti aktivni na področju informiranja ne samo kmetovalcev, pač pa tudi širše javnosti o dobrobiti industrijske konoplje. Pripravili bomo namreč več izobraževanj na temo vsestranske uporabe industrijske konoplje in sicer:

  • 05.03. ob 17. uri v Medgeneracijskem centru Polzela,
  • 11.03. ob 19.19 v Knjižnici Velenje,
  • 12.03. ob 17. uri predavanje na Kmetijski šoli GRM v Novem mestu (predprijave na prijave@konopko.si),
  • 19.03. ob 17. uri predavanje v Biotehničnem centru Naklo (potrebna predprijava na tecaji@bc-naklo.si),
  • 26.03. ob 17. uri v Thermani Laško,
  • 26.-29.03.2015 sejem GREEN v Gornji Radgoni (mednarodni sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga)

Spremljajte nas. Več informacij okoli izvedbe dobite pri Alenki, alenka.zapusek@konopko.si, predprijave zbiramo na prijave@konopko.si.

Poleg organizacije lastnih dogodkov se v zadrugi Konopko 18. in 19.3.2015 udeležujemo tudi mednarodne konference "Družbena odgovornost in izzivi časa", ki jo vsako leto prireja inštitut IRDO z namenom, da bi v slovenskem prostoru pomagali krepiti družbeno odgovornost. Razvoj družbene odgovornosti je namreč nujen na vseh področjih družbenega življenja, prav tako povezovanja med različnimi akterji, ki na tem področju delujejo. Nujna pa je tudi primerjava raziskovalnih in teoretskih izhodišč, s praktičnimi izkušnjami v zakonodaji, gospodarstvu, sociali, varstvu okolja in drugod. Konferenca poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja. Program konference IRDO.


Datum objave: 11.02.2015