Organiziran prvi odkup pridelka konoplje

Zadruga KonopKo na področju odkupa industrijske konoplje prehaja »od besed k dejanjem«. Prvi organiziran odkup pridelka - konopljinega semena in čaja v Sloveniji se je zgodil 19. novembra 2015 v prostorih zadružnika Marjana s kmetije Križman - Ig, kjer zadruga KonopKo pospešeno vzpostavlja svojo prvo proizvodno enoto.

Na delu je bila KonopKo ekipa za kontrolo kakovosti odkupljenih pridelkov in tudi pri vseh nadaljnih odkupih lahko pričakujete srečanje z našo ekipo, ki pridelek ocenjuje na podlagi več dejavnikov. Končno mnenje oz. rezultat za vsak posamezen odkup sledi po zaključku testiranja odkupljenega semena za prisotnost aflatoksinov, ki poteka v teh dneh. Skrb za kakovost proizvodov KonopKo blagovne znamke je za nas namreč na prvem mestu.

Odkup se je zgodil v pričakovanih količinah, prihodnji odkupni termini bodo javno objavljeni na naši spletni strani, vse zainteresirane pridelovalce pa bomo o tem tudi ločeno obvestili.

Pri naših proizvodih iz konoplje, namenjenih prehrani, KonoKo zagotavlja slovensko poreklo konoplje, visoko, predvsem pa preverjeno kakovost vhodnih surovin ter posledično kakovostne proizvode, ki jih bo moč kmalu najti na prodajnih policah.

Majhen korak za človeštvo, velik korak za ekipo KonopKo! \o/

Konoplja za razvoj!
KonopKo

 


Datum objave: 19.11.2015